SOCIAL MEDIA

tiistai 1. maaliskuuta 2016

Leikkikahvila Full of Beans

Muuttamista seuraa aina kausi, jolloin palataan perusasioiden äärelle. Päivän ohjelmaksi voi riittää pyykkäys sekä ruokaostokset. Nykymaailmassa tämä tarkoittaa totta kai myös vieroitushoitoa internetistä. Viikon netittömyyden jälkeen löysin ihanan hoitotätimme suosituksesta Full of Beans -kahvilan. Tässä kahvilassa äiti voi juoda lattensa ja lukea sähköpostinsa sekä ja napero syödä banaania sekä temmeltää leikkialueella ja sukellella pallomeressä. 


Mistään kovin perusteellista surffaussessiosta ei ollut kyse, mutta sainpahan juoda kahvini rauhassa ja vastata pariin pisimpään odottaneeseen mailiin sekä vähän etsiskellä kenkäkauppoja lapselle. Lapsi sen sijaan sai juuri sitä mitä tarvitsi: uusia leluja, pomppia sekä pallomeren. 


Ensi silmäykseltä voi näyttää siltä, että täälläkään ei saa leikkiä, hyppiä tai rellestää, mutta leikkialue löytyykin tiskin takaa. Siis suojassa kylmältä ilmalta ja liikenteen mölyltä, mutta minun harmikseni myös auringolta. 

Leikkipaikan viereisistä pöydistä näkee hyvin pehmoalueen sekä pallomeren, joten kovin vastuuttomaksi lattemamaksi ei sentään tarvitse heittäytyä. Pehmoalueen lisäksi tarjolla oli muutamia leluja sekä rooliasuja. Kuvassa paikka näyttää aika hiljaiselta, mutta sitä se ei kuitenkaan ollut. Tavallisena maanantai-iltapäivänä lapsia oli muutamia, mutta meno hiljeni viiden aikaan.


Aivan kantakaupungissa tämä ei kuitenkaan ole, vaan rauhallista kahvihetkeä pitää lähteä hakemaan Highburyyn. Mikäli ei kaipaa hetken rauhaa, vaan seuraa ja lauluhetken, voi täällä myös käydä laulamassa tiettyinä viikonpäivinä.

Millaisia leikkikahviloita sinä olet löytänyt kotikulmiltasi?


Lähetä kommentti